Individuele loopbaancoaching


Je hebt al een tijdje dezelfde baan. Maar als je écht eerlijk tegen jezelf bent, zit je hier niet helemaal op je plek. Je hebt het idee dat je werk je meer energie kost dan het je oplevert. Je komt uitgeblust thuis en hebt het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je leven haalt. En dat is zonde, want werk is een ontzettend groot onderdeel van je leven.

Of misschien ben je op zoek naar een baan, maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Dat kan je een machteloos en gefrustreerd gevoel geven. Want je hebt echt wel kwaliteiten, maar hoe benut je die optimaal? En hoe positioneer je jezelf richting je nieuwe werkgever?


Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande uitspraken?

• Ik wil verandering in mijn werk. Maar ik weet niet wat, ik weet niet waar en ik weet niet hoe.
• Ik wil niet persé weg, maar wel meer voldoening en plezier uit mijn baan halen.
• Mijn baan levert zoveel stress en druk op. Ik weet niet wat ik moet doen.
• Mijn huidige werk is best oké, maar het is niet mijn droomjob. Moet ik actie ondernemen?
• Ik wil wel iets anders maar de financiële zekerheid van mijn huidige baan is zo fijn.
• Ik ben werkzoekende maar weet niet goed waar ik moet beginnen.

Je bent zeker niet de enige! Het is belangrijk dat je hier niet te lang mee blijft rondlopen en actie onderneemt. Het is namelijk bewezen dat je werkgeluk in grote mate het geluksgevoel in de rest van je dagelijkse leven bepaalt.


Het is tijd voor de functie die je verdient.

Wanneer je zelf het gevoel hebt vast te zitten of door de bomen het bos niet meer te zien, is het fijn om een professionele coach te hebben die je helpt de juiste keuzes te maken. De keuzes die zorgen dat jij het pad neemt dat leidt naar een gelukkig, voldaan leven en een bijpassende carrière.

Ik wil graag dat jij het maximale uit jezelf en je kwaliteiten haalt. Daar help ik je graag bij door middel van loopbaancoaching. We beginnen altijd bij het begin:

• Waar sta je nu?
• Wat zijn je kwaliteiten?
• Wat zijn je dromen?

Samen werken we vervolgens toe naar het waarmaken van jouw ambities. We werken met bewezen succesvolle theorie en tools, zoals NLP-technieken, persoonlijke ontwikkelingstechnieken en leiderschapstechnieken. Ik geef je advies, help je keuzes te maken die bijdragen aan het bereiken van jouw ultieme doelen en geef je praktische handvaten. Zodat jij weer fully in charge bent. Jij verdient het om iedere dag met een voldaan gevoel thuis te komen!

Gratis intake

Ben je op zoek naar een betrokken loopbaancoach? Kom dan gerust eens langs voor een gratis intake. Ik maak heel graag kennis met je, zodat je een goed beeld en gevoel kan vormen van hoe ik jou kan helpen.

Heb je een andere vraag? Je berichtje is altijd welkom! Ik help je graag. Neem even contact met me op, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Vraag voor een vrijblijvend kennismaken.