Personal Coaching


Als klein meisje is het niet vanzelfsprekend dat je een goede start hebt gemaakt in het leven. Je had bijvoorbeeld te maken had met een moeilijke gezinssituatie waardoor je het verkeerde voorbeeld kreeg. Je werd gepest op school en op latere leeftijd kwam je in slechte relaties terecht. Dit soort gebeurtenissen hebben een grote invloed op je ontwikkeling, op je gevoel van eigenwaarde, je zelfbeeld en op hoe je in het leven komt te staan. Dit leidt vaak een ongelukkig leven.

Herken jij jezelf in het volgende?
• Je betrapt jezelf vaak op negatieve gedachten: over jezelf, je leven of je relaties;
• Je hebt een gebrek aan zelfvertrouwen;
• Je hebt moeite met grenzen stellen;
• Je laat de mogelijkheid tot een leuke en liefdevolle relatie liggen omdat je denkt dat je het niet verdient.

Verander je diepste overtuigingen en kom vooruit in je leven

Een effectieve manier om deze vicieuze cirkel te doorbreken is om je diepste overtuigingen over jezelf te doorbreken en blijvend te veranderen. Door je hiervan bewust te worden ontdekt je de invloed van je angsten, van gepieker, schaamte, onzekerheid, boosheid en je eenzaamheid. Je leert jezelf volledig accepteren en waarderen zoals je bent, waardoor je weer kansen gaat zien en kunt pakken.

Dit proces is niet makkelijk maar het kan! We gaan eerst samen terug naar de oorzaak van je negatieve ervaringen. Wat is er gebeurd? Wat heeft dat voor invloed op je zelfbeeld en op de keuzes die je maakt? Vervolgens gaan we aan de slag met het veranderen van jouw diepste overtuigingen.

De manier waarop we dat doen, hangt af van jouw persoonlijke situatie en overtuigingen. Maar hoe dan ook, werken we samen toe naar de dag dat jij weer vriend bent met jezelf, jij jezelf weer accepteert en waardeert om wie en wat je bent.

Gratis intake

Heb jij behoefte aan personal coaching? Kom dan gerust eens langs voor een gratis intake. Ik maak heel graag kennis met je, zodat je een goed beeld en gevoel kan vormen van hoe ik jou kan helpen.

Vraag voor een vrijblijvend kennismaken.